Privatlivspolitik

På Kiropraktisk Klinik Vestertorv beskytter vi dit privatliv.  Alle dine personlige oplysninger er i sikkerhed hos os.Personlige oplysninger omfatter alle oplysninger, der kan være direkte forbundet med dig, som personlig identitet, kontaktoplysninger og oplysninger om dit helbred.

Hvorfor har vi en persondatapolitik?

For at sikre, at vi lever op til EU persondataforordningen, som er lavet for at beskytte os som borgere i en digital verden, mod at vores personoplysninger opbevares usikkert og deles med andre uden vores viden eller tilladelse.

Hvor og hvornår indsamler vi persondata om dig?

Vi indsamler sundhedsrelevant information om dig, for at kunne behandle dit problem bedst muligt, og i henhold til gældende lovgivning om journalføringspligt.

Hvilken type information indsamles fra dig?

Der indsamles kun den sundhedsrelevante og nødvendige information til behandlingen. Mailadresse indsamles til brug ved øvelsesvejledning og nyhedsbreve, hvis dette ønskes, samt ved ønske om mail reminder ved tidsbestilling.

Hvad er formålet med indsamlingen af informationen?

Formålet er, at kunne sikre den rette behandling af problemstillingen og leve op til journalføringspligtslovgivningen. At udsende nyhedsbreve og personlig øvelsesvejledninger.

Hvem har adgang til dine informationer?

Kun personalet på klinikken, som du har givet samtykke til, at måtte se din journal, og kun når dette er relevant i forhold til din behandling. Vi videregiver aldrig dine informationer uden samtykke.

Hvordan kan du få adgang til at opdatere dine oplysninger?

Kontakt os, og vi skal være behjælpelige med opdatering. Du har altid ret til at få en kopi af de oplysninger vi har om dig.

Hvordan kan du sørge for at vi sletter dem?

Opbevaringsperioden for en patientjournal er mindst 10 år, og vi sletter derfor ikke dine journaloplysninger før dette tidspunkt, og herefter kun ved din anmodning.