Laser

Hvad er laserterapi?

ENERGI – Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Behandlingen med laserlys sker ved overførsel af koncentreret energi til cellerne.

Laserlysets virkning på kroppen kan opdeles i 4 hovedpunkter:

  • ​En betændelseshæmmende virkning
  • En smertehæmmende virkning
  • En øget frigivelse af forskellige byggematerialer fra cellerne
  • En frigørelse af affaldsstoffer fra cellerne

Alt dette medfører en styrkelse af immunforsvaret og bedre cellefunktioner og stimulerer dermed kroppens evne til hurtigere at hele ved sygdom og skader.

Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og hjælper dem til at ske langt hurtigere.

Hvad behandles med laserterapi?

Flere skader behandles med særdeles god effekt herunder sportsskader. Desuden kroniske gener så som tennisalbue, musearm, knæproblemer etc. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at ringe og spørge en af vore kiropraktorer.

 

Resultater af laserterapi

TID – Helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75%.

 

Gør det ondt?

SMERTEFRIT – Laserterapi med K-LASER er totalt smertefri. Laserterapi kombineres som regel med anden behandling.

 

Er der bivirkninger?

​Der er ingen bivirkninger – Der kan højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.