Slidgigt kan smertelindres med den rette behandling

Har du brug for en professionel kiropraktor nær Fredericia og Vejle, der kan hjælpe dig med din slidgigt?

Hos Kiropraktisk Klinik Kolding tilbyder vi skræddersyede behandlingsforløb til smertelindring af slidgigt. Det er en uhelbredelig, kronisk sygdom, som ikke kan kureres, men der kan gøres mange tiltag for at give et bedre og mindre smertefuldt liv. 

Vi har mange års erfaring med at hjælpe patienter til et bedre liv. Vi ser på den konkrete gigtlidelse og gør nogle forskellige tiltag, der kan smertelindre. Det kan være alt fra ændring af kostvaner til planlægning af træningsprogrammer.

Et aktivt liv kan smertelindre slidgigt

Lider du af slidgigt, er et sundt og aktivt liv en måde, hvorpå du kan opnå smertelindring. Det kræver en målrettet indsats og viden om, hvilke madvarer der kan være gavnlige samt hvilke der kan være skadelige.

Her i klinikken kan vi sætte os sammen med dig og se på, hvad der vil være gavnligt i dit konkrete tilfælde. Der er nemlig stor forskel på typer af slidgigt og hvor man har dem.

En behandling mod slidgigt i knæet vil givetvis se anderledes ud end slidgigt i skulderen. Det er en lidelse, som rammer 8 ud af 10, når de har passeret de 50 år, og der er mange ting, der kan gøres for at opnå et godt liv. Med vores viden og ekspertise kan vi hjælpe dig med at få et aktivt og sundt liv.

Fysisk træning og superviseret træning har vist sig at have dokumenteret effekt ved træning 2 gange ugentligt i 6 uger, og det er naturligvis noget vi tilbyder. Kontakt os på nedenstående telefonnummer for at høre mere.

Vi er grundige og professionelle behandlere

Er du klar til at gøre noget ved din lidelse, er vi klar til at tage os godt af dig. Vi lægger blandt andet kostplaner, udarbejder træningsprogrammer og meget andet, som har vist sig at have gavnlig effekt på slidgigt.

 

Vægttab kan gøre en mærkbar forskel for mange patienter, hvorfor kosten har en enormt stor betydning. Vi har indgående indsigt i, hvilke madvarer der kan være gode for dig, og vi ved, hvad der virker i forhold til træning. 

Kontakt os på telefon 75 52 72 72 

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik, Kolding ApS

CVR: 25469461

Vestertorv 4

6000 Kolding

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Telefon: 75 52 72 72​

Mail: dcvv.kiro@mail.dk

Weekendvagt:

Lør - Søn 09:00 - 10:00

Ring venligst på: 70 20 36 34

Find vej: