Hos kiropraktoren

Kiropraktik er en anerkendt og veldokumenteret måde, hvorpå man kan undersøge, diagnosticere og behandle lidelser i bevægeapparatet.

​​

Kiropraktik

Kiropraktik kan ligeledes betegnes som holistisk, idet man betragter mennesket som helhed, og søger at optimere den almene sundhed af mennesket, frem for simpel lokal symptombehandling.

Kiropraktisk behandling har et stærkt fundament i frigørelsen af fastlåste ledstrukturer, der på forskellig vis virker irriterende på nervesystemet. Disse fastlåsninger kan identificeres af kiropraktoren efter en grundig samtale, efterfølgende klinisk undersøgelse samt eventuel digital røntgenundersøgelse.

​Behandlingen er individuel, og kan omfatte forskellige kiropraktiske teknikker, typisk gennem tilpasning af specifikke mekaniske impulser til led der fungerer dårligt (den kiropraktiske justering), men også bløddelsarbejde (massage) og vejledning i øvelser.

Effekten af den kiropraktiske behandling kan være mangfoldig og spænder vidt udover områder som funktionsforbedring, smidiggørelse, smertelindring hvorved patientens almene velvære og helbred forbedres.

​​​

​Dit helbred og velvære er det primære mål med vores behandling.

Vores mål er din sundhed og dit velbefindende.

​Vi ser det som vores fornemste mål at sørge for, at din sundhed og livskvalitet forøges, at du bliver rask så hurtigt som muligt, og at du forbliver rask.

​Derfor dygtiggør vi os løbende gennem kurser og efteruddannelse, så vi kan anvende den nyeste viden inden for kiropraktik. Vi har med succes behandlet tusindvis af mennesker, i alle aldersgrupper, gennem årene.

Vi mener, man skal tage fat om problemerne i opløbet, således at de ikke bliver kroniske. Derfor kan nye som gamle patienter, alle få tid til konsultation hos en af kiropraktorerne samme dag eller senest dagen efter ved henvendelse.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik, Kolding ApS

CVR: 25469461

Vestertorv 4

6000 Kolding

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Telefon: 75 52 72 72​

Weekendvagt:

Lør - Søn 09:00 - 10:00

Ring venligst på: 70 20 36 34

Find vej: