FysioterapI til behandling af skader og smerter

Har du brug for en dygtig og grundig fysioterapeut i Kolding nær Vejle og Fredericia? Så tilbyder vi hos Kiropraktisk Klinik Kolding effektiv og omhyggelig fysioterapi med henblik på behandling af skader og smerter. Går du med smerter i hverdagen, og forhindrer de dig i mange ting, kan en kompetent fysioterapeut hjælpe dig med at blive smertefri. Vi har stor erfaring med alle slags skader, hvorfor vi typisk kan finde frem til årsagen relativt hurtigt og indlede et behandlingsforløb med professionel fysioterapi.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Fysiurgisk massage
  • Holdningsanalyse
  • Rådgivning
  • Tilrettelæggelse af øvelsesprogrammer og træning
  • Formthotics såler - tilpasning og instruktion

Vores fysioterapeut tager sig også af sportsskader

Vi får hyppigt patienter ind med sportsskader. Uanset, hvordan og hvorledes de er opstået, kan vi afhjælpe smerterne på sigt med en målrettet indsats. Vi udarbejder øvelsesprogrammer, som bidrager til og understøtter den kliniske behandling, da der typisk er brug for længerevarende genoptræning ved sportsskader. Har du eksempelvis hælspore, kan dette afhjælpes ved at tilrettelægge træningsøvelser over en længere periode. 

Som fysioterapeut har vi den viden og indsigt i, hvad der virker, og hvad der skal til - så kom ned på vores klinik, hvis du har problemer med bevægeapparatet eller har andre skader og smerter, vi bør se på.

HOLDTRÆNING:  Vi tilbyder ugentlige ryghold, som er vejledt af fysioterapeut Martin Asmussen.  Spørg i  receptionen til tider. Vi ses.

Professionel vejledning og behandling ved fysioterapi

De fleste mennesker vil på et eller andet tidspunkt komme ud for at opleve smerter eller skader, som kræver en dygtig fagspecialist. Din fysioterapeut kan hjælpe dig af med dine smerter og skader, så du igen kan bevæge dig 100%. Vi yder professionel vejledning, da det er en stor del af vores behandling at rådgive om, hvorledes man bør træne for at opnå en stærk krop. Døjer du med meget ondt i ryggen, handler det ofte om at korrigere din holdning, og vi kan rådgive om, hvordan du skal sidde. Vil du smerterne til livs, så kontakt os for en tid hos vores fysioterapeut. Fysioterapeuten arbejder som kiropraktisk medhjælp og hvis du har en sundhedsforsikring skal du derfor henvises til kiropraktik via denne for at få booke til hos fysioterapeut.

Som noget nyt sælger vi nu FORMTHOTICS - såler, der giver din fod den optimale støtte. De tilpasses dig, og du får instruktion af vores fysioterapeut. Hør venligst nærmere på klinikken.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik, Kolding ApS

CVR: 25469461

Vestertorv 4

6000 Kolding

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Telefon: 75 52 72 72​

Weekendvagt:

Lør - Søn 09:00 - 10:00

Ring venligst på: 70 20 36 34

Find vej: