Ultralydsscanning til undersøgelse af skader

Hos Kiropraktisk Klinik Kolding tilbyder vi ultralydsscanning til undersøgelse af skader. Vores klinik er beliggende i Kolding, men vi har også patienter fra Fredericia og Vejle. Kom ind til os, hvis du ønsker en ultralydsscanning for at deteminere, hvilken type skade du muligvis kunne have.

Det er en ganske smertefri undersøgelse, som udelukkende foregår uden på kroppen. Har du skjulte skader og smerter, kan en ultralydsscanning meget muligt finde frem til årsagen.

Vi ser typisk skader og smerter som:

  • Skuldersmerter
  • Seneskader
  • Hævelser
  • Tennisalbue
  • Diagnose af carpal tunnel syndrom
  • Hælspore og meget andet. 

Sådan foretager vi en ultralydsscanning

Det er som nævnt en ganske smertefri undersøgelse, hvor vi anvender et såkaldt ultralydshoved. Dette hoved holdes over det pågældende område, hvor smerten befinder sig, således at man kan undersøge området.​

Der bruges en transparent gelé, som smøres på huden, hvilket er med til at lette gennemstrømningen af ultralydsbølger. En sådan undersøgelse tager typisk 5 til 15 minutter, og det vil oftest være muligt at fastslå resultatet af undersøgelsen med det samme.

Det er et glimrende og meget eksakt redskab til at lokalisere og determinere skjulte skader og smerter. Ved hjælp af en ultralydsscanning kan du efterfølgende få behandling, hvis dette er løsningen. 

Bestil tid til scanning i dag

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til dine smerter, så du en dag kan blive smertefri igen. Kontakt os på telefon 75 52 72 72 og hør nærmere om pris